Kies voor een dak dat levenslang meegaat

Bij Dakdekkersbedrijf Van Dijk investeren we echt aandacht in uw project, waardoor we u kwaliteit kunnen garanderen. Gaat u binnenkort verbouwen of aanbouwen? Als u ons toestaat maken we voor u een stevig, tocht- en vochtvrij dak dat langer dan een mensenleven meegaat.

Een dakdekker voor verbouwingen en aanbouwprojecten

Elke aanbouw komt met een nieuw stukje dak. Daarvoor moet het bestaande dak aangepast worden, zodat er een mooi verloop komt en er geen lekkage optreedt. Wanneer u een dakkapel, carport of andere aanbouw laat plaatsen, of uw dak aanpassingen behoeft in geval van verbouwing, dan heeft u een dakdekker nodig.

Dakdekkersbedrijf Van Dijk in Maastricht realiseert zowel platte daken als pannendaken en alles wat daarbij komt kijken. Zo verzorgen wij de nodige aanpassingen aan het zinkwerk, timmerwerk, kapstellingen en kozijnen.
 

Aanpassingen dak Dakaanpassing
Dakbedekking Nieuwe dakbedekking Dakpannen

Elke woning is anders

We hebben veel ervaring met daken van bedrijfspanden, maar ook traditionele woningen en monumentale panden in de binnenstad van Maastricht. Zowel kleine als grote opdrachten pakken wij aan. Zo hebben we een groot project gedaan op het vliegveld in Beek.

Elke opdracht is anders en moet daarom vanaf het allereerste begin goed aangepakt worden. We doen dit door het project vooraf nauwkeurig in kaart te brengen, een duidelijke planning te maken en, als het dak er eenmaal ligt, een uitstekende nazorg te leveren.

Wilt u een vrijblijvende offerte laten maken?